donderdag 25 februari 2010

A finish and an update

As I have a very busy week, I haven't done much stitching.Actually I'm more into reading then into stitching lately, coz I don't know exactly what I want to do. I'd love to start a darning sampler but I also want to finish some old projects. So please ladies help....... and send me a little advise. I finally finished the Thistle scissorfob( bought last year in Paris ), but again I found out that finishing isn't my thing. And as I didn't know what to do I did some more stitching on The Celtic Autumn......
Aangezien ik een vrij drukke week heb, heb ik niet veel geborduurd.Eigenlijk ben ik op het moment meer aan het lezen dan aan het borduren.Dat komt omdat ik eigenlijk niet zo goed weet wat ik wil.Ik zou heel graag aan een grote stoplap willen beginnen, maar ik wil ook zo graag wat oude borduurtjes afmaken.Dus dames helppppp.......en geef me eens wat goede raad.
Ik heb eindelijk het Schotse fobje af (verleden jaar in Parijs gekocht ), maar kwam er ook meteen weer achter dat afwerken nog niet echt helemaal mijn ding is.Ik krijg het maar niet echt mooi....
En omdat ik niet echt weet wat ik nou wil, heb ik maar weer een beetje aan mijn Celtic Autumn gewerkt......
Liefs and Hugs
Erna

11 opmerkingen:

 1. Soms kan het wel leuk zijn om eens iets af te werken ook he. Maar ik ken dat, het kan serieus kriebelen om aan iets nieuws te beginnen ook he ;-))

  Hier hebben we vandaag op een half uur tijd weer 10 cm sneeuw bijgekregen. Het weet hier gewoon van geen ophouden, nu is de sneeuw toch wel een meter hoog !!! Maar ik hou wel van de winter, dan is er veel tijd om te naaien en te scrappen he ;-))

  Prettige avond,
  Mich.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erna I wanted to email you but I can't find you addy here so can you email me please at elaine.main@virgin.net thanks.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Looks awesome to me..... of course I have a bizillion things to finish!!!
  Hugs,
  Margaret B

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aan iets nieuw beginnen is ook wel leuk. Misschien kun je de tijd verdelen over iets nieuws en iets ouds afmaken.
  Zei zij, die ook liever met iets nieuws bezig is dan met iets ouds;)
  Mooie borduurwerkjes laat je zien. Die onderste is ook een beauty.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kom maar een keer langs dan kan ik je misschien helpen.

  Het kussentje en je borduurwerk zijn schatjes hoor.

  Liefs knuffel José

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben niet zo goed in afwerken, ik doe dat nog maar net. Die autumn is zo mooi, stond gisteren op een stand, maar vond ze wat duur. 80 euro voor eentje is best prijzig.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Erna,
  jaaaa, ik heb je gevonden hier in blogland. En wat was het gister gezellig hè, ik heb zo genoten en vond het zo leuk om je te ontmoeten. Ik heb net even op je blog rondgekeken en wauw wat heb jij al veel geborduurd zeg,echt geweldig!! Nou lieverd ik ga me aanmelden als volgster en hoop hier nog heel veel langs te komen.
  Lieve groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erna, Ik geniet van al jouw borduurwerk en het kijken op jouw web-log. Dat heb ik nou ook altijd, niet weten waaraan te beginnen, en dan afmaken.... Wat Willy al zei is soms het leukste, iets ouds onder handen nemen om echt af te maken en intussen alvast aan iets nieuws beginnen. Dat was ook zo bij mijn ABC, het borduren vond ik leuk, was eind september al klaar, maar het heeft weer tot nu geduurd om het echt af te maken, (en dat komt door de deadline van de eerste van de maand op de web-logs) met elkaar stimuleert echt. Succes en ik ben benieuwd of je met een stoplap begint

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Erna Bonjour! I love your Chardon FOB! C'est merveilleux. La dame celtique est trop belle ..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oooh Celtic autumn is echt prachtig aan het worden. Die staat ook nog op mijn verlanglijstje. Zoals je al gezien hebt op mijn blog ben ik nu bezig met Celtic Christmas en ik heb ook nog Celtic Winter liggen, maar ik zou de andere drie ook wel heel graag willen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooi die Thistle, en als je wilt weten hoe je dit af moet werken kijk naar deze tutorial, je moet alleen veel backstitiching doen, maar de moeite waard.
  http://verom.canalblog.com/archives/2006/11/16/3182816.html

  BeantwoordenVerwijderen