maandag 4 januari 2010

THANKS!!!!!!

What an overwhelming come back. I'm so glad you're all still there.I should have known, embroiderers are pretty reliable and very social.Im so happy with the comments.
As I told you, I have been stitching the last year and I finished some small objects. I like doing small projects, it gives you something lovely to watch at once they're finished.
The Just Nan was a little failure.I'm not that good with the sewing machine, and I sewed the ribbon , to hang it on, on the inside. But I learn fast from my mistakes and, I think it lookes pretty good. The other ornament I made for my mum, I stitched her name at the bottom.She is very proud of it and shows it to all her bingo friends.


Wat een overweldigend come-back. Ik ben zo blij dat jullie er allemaal nog steeds voor me zijn.Maar dat had ik kunnen weten handwerkdames zijn vaak erg trouw en sociaal.Dat merk ik wel als ik als jullie logjes lees.Ik ben erg blij met jullie reacties.
Zoals ik al vertelde , heb ik niet echt helemaal stil gezeten , ik vond erg veel rust in het borduren, en ik heb wat kleine dingetjes afgemaakt. Ik vind kleine objectjes erg prettig om te doen , je ziet met een resultaat.
De Just Nan was een kleine mislukking, omdat ik niet zo goed ben met de naaimachine, had ik het ophanglint aan de verkeerde kant gestikt, het zit dus nu aan de binnenkant. Maar ik leer van mijn fouten en ik vind dat ie er best we lief uitziet.
Het andere ornamentje heb ik voor mijn moedertje gemaakt.Aan de onderkant staat haar naam (als je goed kijkt haha). Ze is er erg trots op en laat het aan al haar bingo vriendinnen zien.
Veel liefs, Hugs
Erna

2 opmerkingen:

  1. mijn motto is ; gewoon zeggen dat het zo moet !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erna, je hebt weer leuke dingen gemaakt hoor!
    Ik geloof het graag dat je moeder dat fijn vindt. Mijn moeder zou het ook geweest zijn! Spijtig genoeg is ze er niet meer, dus één goede raad: maak nog maar wat dingetjes voor haar. Van die kleine handwerk spulletjes maken om weg te geven is het leukste wat er is. Ook ik heb er een hobby van gemaakt, natuurlijk met het gevolg dat ik hier niet veel van die kleine spullen heb. Maar niet erg toch?
    groetjes Liliane

    BeantwoordenVerwijderen